"Thuys in wonen en slapen" de woningstoffeerder van Vleuten.

Sinds 1993 is Thuys in wonen en slapen (voorheen Teletapijt /Slaapplaneet) inmiddels een bekend gezicht in Vleuten en omstreken.

Belangrijk voor ons is dat u zich ‘thuis” voelt in onze winkel, waar wij u graag voorzien van de nieuwste trends en deskundig advies op maat. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u zich wilt oriënteren. Kijk rond in onze uitgebreide stalencollecties en ontdek de woontrends en de veelzijdigheid van ons aanbod.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om advies aan huis te krijgen… Twijfelt u over uw keuze, schroom dan niet en bel ons vrijblijvend voor een afspraak. De interieurstylist zal u toezien op de mogelijkheden en samen met u, uw huis weer naar wens maken.

Naast de gehele stoffering van uw woning zijn wij ook gespecialiseerd in de slapenbranche. De nachtrust is voor de mens dermate belangrijke dat “goed” slapen van belang is om de volgende dag goed door te komen. Bij rug, nek en/of schouderklachten is het ook zeker belangrijk om niet te hard of juist te zacht te liggen…

Laat u informeren door één van de specialisten en zij zullen u het uitgebreide aanbod aan box- spring, ledikanten en matrassen laten zien.

Graag hopen wij u te mogen verwelkomen in onze winkel gelegen aan de dorpsstraat 25A te Vleuten.

 

Contact

Dorpsstraat 25A
3451 BJ Vleuten
Tel: 030-6773211
Fax: 030-6775086

Openingstijden

Van 10:00 tot 18:00 uur op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Van 10:00 tot 16:00 uur op zaterdag
Gesloten op maandag en zondag
Wilt u een afspraak buiten deze tijden maken, dan kunt u altijd even bellen.